Pàgines

dimarts, 25 de febrer del 2014

Samsung Galaxy S5, tota la informació

Per fi ha arribat el dia triat per Samsung per presentar la propera iteració la seva línia més famosa .

El Galaxy S5 s'ha citat avui al Mobile World Congress a Barcelona , corrent el - no tan atapeït - vel que cobria al terminal .

Enllaç a la pàgina oficial de Samsung

L'expectació al voltant d'aquest terminal ha estat tremenda , ja que arriba en un moment en què sembla que ja ho tenim tot en un telèfon intel · ligent i és difícil sorprendre . Samsung aposta per un Galaxy S5 més potent i versàtil que mai, encara que sense malbaratar en els números .

Galaxy S5 , pels números

Des de Corea del Sud renoven lleugerament el disseny , amb un nou ' glamurós ' patró a la part posterior , que es queda en una planta de 142 × 72.5 mil · límetres , deixant el seu gruix en només 8.1 mm . El pes puja lleugerament fins als 145 grams , ni molt ni poc .

El Galaxy S5 arriba amb una pantalla de 5.1 polzades , en l'habitual tecnologia Super Amoled que utilitza Samsung en les seves gammes més altes , en resolució Full HD ( 1.920 × 1.080 píxels ) . En res va quedar allò de les resolucions 2K o Quad HD que s'esperaven , el que suposarà un alleujament a les nostres bateries .

En el seu interior trobem un processador que sembla ser el Snapdragon 801 , de quatre nuclis ia una freqüència màxima de 2.45 GHz , al qual acompanya una GPU Adreno 330 una mica més ràpida que en anteriors versions . L'acompanya una RAM que es queda en els 2 GB i un emmagatzematge intern en opcions de 16 i 32 GB ( que podrem ampliar via targetes microSD de fins a 64 GB , un dels grans afegits de Samsung ) .

Una altra gran millora arriba a la cambra , que munta un sensor de 16 Megapíxels del que podem esperar una gran millora en la velocitat de captura d'imatges . Samsung presumeix d'un temps de 0.3 segons per a la presa de fotos , incloent l'enfocament , gràcies a un xip dedicat a aquesta tasca que realitza el ' autofocus més ràpid de la història dels smartphones'



S'afegeixen capacitats de gravació de vídeo en resolució UltraHD 4K a 30 fotogrames per segon . 2,1 Megapíxels serà la resolució de la càmera frontal , res de nou aquí . S'inclouen també opcions de captura amb selecció d'enfocament a posteriori , amb Selective Focus , al més pur estil Lytro
.
En l'apartat de la connectivitat aquest Galaxy S5 va completament carregat . A WiFi 802.11ac del S4 se li afegeixen capacitats MiMo , de doble antena 2 × 2, que promet una millora substancial en la recepció del senyal . Se li suma el LTE Cat 4, amb 150 Mbps de baixada i 50 Mbps de pujada , gairebé tant com les tarifes de fibra òptica més ràpides a Espanya .

Samsung ha inclòs una manera de descàrrega , que anomena Download Booster , que bàsicament el que ens permet és la descàrrega d'arxius tirant simultàniament de LTE i de WiFi . Alhora . Això ens permet màxims de descàrrega de 400 Mbps , almenys sobre el paper .

Completa aquest apartat el Bluetooth 4.0 ( Low Energy ) , un port USB 3.0 que permet majors taxes en les transferència de dades , xip NFC integrat i un port infrarojos per controlar altres aparells com televisions .
La bateria que incorpora el nou Galaxy S5 és de 2.800 mAh , lleugerament per sobre del model de l'any passat , tot i que també una mica per sota dels seus competidors més directes . Inclou una manera de ' Ultra estalvi energètic ' per fer durar aquests mAh encara més . Samsung promet 10 hores de navegació web i fins a 12 en reproducció de vídeo .


Resistent a l'aigua , i a la pols

El Galaxy S5 ve amb resistència a l'aigua i pols de sèrie , amb certificació IP67 . La part dolenta d'això és que vindrà amb una tapa al port USB , que haurem d'aixecar per carregar .


S'afegeixen un parell de sensors biomètrics , el detector d'empremtes dactilars , inclòs en el botó d'inici, que podrem utilitzar per desbloquejar el telèfon i també per fer pagaments mitjançant PayPal , encara sense més detalls .

L'altre sensor és un pulsòmetre , que podrem utilitzar com a accessori per a l'S Health 3.0 que inclou el telèfon . Es tracta d'un assistent d'entrenament personal que ens ajudarà a mantenir-nos en forma . Aquest és al costat del flash del telèfon .


Per descomptat, el telèfon és compatible amb els nous accessoris de Samsung , com el Gear 2 i Gear 2 Neo , a més de la també recent polsera Gear Fit .

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Segurament me'l comprare

Anònim ha dit...

Quina decepció, m'esperava molt més sincerament...